• Ida Karolina

Endelig fredag, or not.


Gruppeoppgave levert. Semester oppgave next. En uke til juleferie. Blir ingen avslappa helg dette for jeg må skrive og skrive og skrive. Det verste med eksamensperioder synes jeg er at man må holde ut så lenge. Det er litt samme følelse som når målet er å løpe 10 km og når man kommet til 7 km og er sikker på at nå besvimer jeg når som helst. Så hvordan motiverer jeg meg da? Nå har jeg nettopp 'sløst vekk tid' på 'motivation quotes' på instagram. Det hele resulterte i en snap fra morgen kaffien med disse ordene. (Ikke jeg som har diktet dem opp, vet ikke hvem som sagt det) For når det føles tungt tenker jeg 'hvorfor begynte jeg med dette'? Var det bare en fantasi eller et eventyr om at jeg kunne gjennomføre en master og kunne gjennomføre ting jeg vil? Men jeg tror man trenger drømmer. Å nå dit man vil krever selsagt hardt arbeid. But never let anyone tell you that fairy tails (drømmer/ mål/ det som er viktig for deg) are not for real! Og ikke si til deg selv at du ikke klarer det. (gjelder mest meg) Hadde jeg ikke trudd at jeg klarte 10km på sommerløpet så hadde jeg ikke klart det. Nå trenger jeg å lage meg ny kaffi og tru at jeg klarer å skive denne semsteroppgaven!

Og derfor er det viktig å ta skrytebilder, så man kan ta dem frem når man trenger dem!! ;) ;)


0 kommentarer