• Ida Karolina

Mål oppnådd 🏆


Siste ukas snapstory ;)

Siste ordinære eksamen på master er ferdig! Bare et semester igjen, DET føles rart! Det som skjedde for et år siden føles så lenge siden, og snart er hele studiet ferdig. Det blir garantert nok av hard jobbing med masteroppgaven i neste semester! Men nå er tida for å stoppe og se at jeg faktisk kommet et godt stykke på vei.

Denne uka har kostet flere lange dager på biblioteket, helt frem til stengetid. Jeg kunne egentlig tenkt meg å bare vært der alene en hel natt og jobbet og lest i stille og ro. Men godt å komme seg hjem og.

Jeg har kommet hjem akkurat før gutta sover og fått verden godeste god natt klemmer. "Mamma du burde si ifra til skolen din at det ikke må være så lang time, fordi barnet ditt synes det er så lenge å vente" #vondtimammahjertet Heldigvis har jeg verdens snilleste ektemann som ordner opp hjemme og korrekturleser når jeg går i surr. Hadde aldri klart meg ellers. <3

Denne eksamen har kostet luciatoget i barnehagen. Jeg liker lucia, det er tradisjon hos oss. Denne lucia ble det ikke luciatog og ingen lussebullar. Den morgenen var tårene ikke langt borte.

Men nå er oppgaven levert og juleferien er rett rundt hjørnet.

Jeg liker denne funksjonen på Snap! Jeg liker den måten å fortelle en historie på. . .

Oppgave levert! Mål oppnådd! Klarte det dette

semester og! Det var ikke lett, men jeg gjennomførte. Tanken har slått meg at det begynner å bli noen stykker jeg har hilst på som sagt noe som "jeg har master i... , eller nesten da, mangler bare masteroppgaven". Og jeg skjønner hvorfor, for dette er krevende. Det er krevende å studere og være småbarnsmor og jobbe ekstra innimellom. Jeg skjønner at folk slutter og bare finner seg en jobb istedenfor. Men hva er alternativet? For meg er alternativet å ikke komme noen vei, og for meg er det mye verre.

#masterlivet #perspektiv #snapstory #måloppnådd