• Ida Karolina

Om jeg skulle velge på nytt


Om jeg skulle valgt utdanning på nytt ville jeg ikke ha gjort samme valg. Hvis jeg gikk på videregående idag skulle jeg ønske jeg valgt å bli god i koding og en "reser" på alt relatert digital kompetanse.

Oscar er 8 år. Han fikk en Raspberry pi til jul. Han tok plutselig noen mega skritt forbi meg i digital kompetanse. Jeg vet så vidt at Raspberry pi er en liten datamaskin med Linux software og at den 'prater' phyton. Oscar er helt hekta. Og jeg skjønner det er bare å henge på. Jeg må lære meg phyton i 2017!

Med Livslang læring så tenker jeg at det er litt sånn at det er aldri for sent, og i det ligger det litt håp. Man kan alltids bygge på sin kompetanse med noe nytt, eller lære noe annet.

Hva skal du lære i 2017? Skriv en kommentar under👇 om hva du skulle ønske du kunne bedre eller har lyst til å lære✨

#livet #digitalkompetanse #raspberrypi

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
© All rights Ida Karolina 2016 - 2020. Proudly created with Wix.com