• Ida Karolina

Happy New Year!! 🎉


ïżŒ

Årets siste dag og mimretid. Sammen med gutta mine er jeg den heldigste jenta pĂ„ jord 💖

Men egentlig betyr ikke selve nyttÄrsaften sÄ mye for meg. Jeg opplever oftere hÞsten som en ny start. Kan hende det har sammenheng med ny skolestart pÄ hÞsten. Jeg tror ikke pÄ nyttÄrsforsetter. Man kan vel bestemme seg for ting nÄr som helst pÄ Äret.

Jeg tror pÄ Ä gjÞre mer av det som gjÞr meg glad. Jeg tror pÄ Ä ikke gi opp og Ä prÞve igjen nÄr man ikke fÄr det til. Jeg tror pÄ Ä fÞlge drÞmmen sin og Ä tro pÄ seg selv, selv om ingen andre gjÞr det. 

I hÞst var jeg sikker pÄ at dette vil bli et spennende (skole) Är, og nÄ er jeg halvveis. Det tror jeg fremdeles.  I mai leveres masteroppgaven og hva som skjer etter det vet ikke jeg. 

Jeg har ingen nyttÄrsforsetter men jeg har mange ting jeg hÄper pÄ.

Jeg har et mĂ„l; det er Ă„ levere oppgaven 15 mai. Og frem til da; time to step up the game 👊😘