• Ida Karolina

Siste mandag i oktober måned.


Siste mandag i oktober måned.

Klokken er skrudd en time tilbake, og det var tydelig i morges at det gjorde stor forskjell med en time ekstra dagslys. Jeg går til bussen kl. 7 hver morgen og da har det den sisten tiden vært mørkt. Det føles og kaldere i lufta. I morges viste temperaturen 5 C. Hos familien min i Sverige har det kommet snø, og plutselig er vi der at det snør her og.

Dette er tida for å forebygge. Ta vitaminer, sove, drikke te, ta sol, være ute i dagslys. Det må hverfall jeg huske på. Har just tatt dagens (over) dose av D-vitamin og multivitaminer. Dette er noen enkle ting å huske på som faktisk kan gjøre stor forskjell.

Fikk hjem en pakke fra H&M i kveld. Whoho! Hadde bestilt noe tøy til gutta som vokser så fort. Alltid stas med pakke i posten :) Made my monday.

Resten av kvelden blir det sofaen på meg. Føltes som jeg var på vei å bli sjuk på vei hjem idag.

Tar Svensk honning også, det hjelper som regel :)

Det var den mandagen. Og det var ikke så galt.

XOXO - Ida Karolina


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
© All rights Ida Karolina 2016 - 2020. Proudly created with Wix.com