• Ida Karolina

Halloween


Jeg feirer ikke Halloween noe særlig. Men jeg ser jo at det kommer mer og mer.

Tidligere om årene har gutta vært for små og mennesker som ringer på i skumle drakter har bare virket skremmende.

Et år hadde jeg faktisk glemt det det helt ut. Når noen skumle barn ringte på og ville ha godteri måtte jeg faktisk bare si at jeg hadde helt glemt at det er idag som er den dagen. Det skjønte de ikke i det hele tatt hvordan det gikk an å glemme. Men spurte om de ville ha noe frukt, det var det jeg hadde å tilby. Det gikk ikke helt hjem..

Men nå er gutta litt større, og for dem er dette en av de gøyeste dagene på hele året. Å få løpe ute når det er mørkt, med kostyme på, og til og med få godteri (!) må jo bare være noe av det gøyeste man kan finne på. For meg blir det litt feil å være så negativ til det hele da. Jeg gidder ikke å støtte handelstanden med å kjøpe en masse stæsj. Men godteri til barna , og litt til de voksne og da, må enn ha :) Jeg har aldri vært på halloweenfest selv. Tror jeg har det gøyere med gutta og snop, noen venner på besøk, og et par gøye snapfilter ;)

XOXO - Ida Karolina

#halloween

0 kommentarer