• Ida Karolina

Counting my blessings


Tenkt at da er vi ved 1 November. Denne måneden stiller jeg ikke like sterk med månedsslutt collage. Disse fire bilder får sammenfatte det hele. En litt finere sammenfatning enn virkeligheten kanskje. Det har blitt lite bilder pga vi hatt så mye drittvær denne måneden. Det har regnet sykt mye. Kunne jo seff gått ut å tatt regnværsbilder. Men nei, da blir jeg heller inne å baker eller slapper av. En hyggelig ting er jo at vi var i min tantes 80-års selskap. Det var stor stas. Flott feiring på Hotell Ernst i Kristiansand med mange slektninger jeg ikke sett på en god stund.Bortsett fra det har jeg stort sett vært på jobb og prøvd å holde hodet over vann.

Idag, etter tre måneder i samme jobb, har jeg byttet arbeidsoppgaver til ny plass med 2 pc skjermer. Nerdepoeng til meg ;) Føler meg veldig heldig som for lov til dette, får endelig ha en jobb som ikke dreper meg og en snill man som ordner opp i morgenkaoset. Counting my blessings!

Klar for ny måned.

XOXO - Ida Karolina


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Prints

© All rights Ida Karolina 2016 - 2020. Proudly created with Wix.com