• Ida Karolina

Black and white photo challange


"7 days, 7 black and white photos of your everyday life. No explanations, no people".

Ble med på en utfordring på Instagram. Dette er bare såå min type utfordring.

Ingen forklaring på Instagram. Men den kan jeg jo ta her istedet for.

Dette bilde er tatt av katten vår en dag da han hvilte på en av stolene ved spisebordet på stua. Han pleier å ligge på stolen når den står skjøvet inn mot bordet sånn at han ligger på stolputen under bordet. Han er ikke så lett å få tatt bilde av egentlig siden han er så mørk i pelsen. Her lyser sola inn rett på han og jeg sitter på gulvet og får en vinkel som er litt nedenfra.

Jeg synes Skippy er sånn at når man ser på ansiktet hans, ser han i øynene, så er det virkelig som det er en person der inne bak pelsen. Hvis han kunne snakke, hva ville han si? Han bryr seg virkelig fint lite om hva jeg mener. Han er meget egenrådig. Han kan vise klørne og han kan være søt og god. Alltid på sine premisser. Dette ble egentlig et ganske fint portrett av katten vår.

Prøver å være litt mer egenrådig på min måte-

Ida Karolina


0 kommentarer