• Ida Karolina

Black and white challange


"7 days, 7 black and white photos of your everyday life. No explanations, no people".

Ingen forklaring på Insta. Den har jeg lyst til å dele her. Sønnen min sa at der er jo folk på bildet. Ja, forsåvidt, men de er jo liksom ikke i nærbilde, så det gjør vel ingenting. De er liksom ikke det eneste på motivet.

Her går jeg forbi hver dag. Det er på vei til jobb. Det er i sentrum i Kristiansand. Jeg liker så å jobbe i byen. Fasaden på bygget til høyre har vært unner oppussing lenge, og det blir så fint. Mange ganger når jeg er i utlandet synes jeg fasadene og bygningene er så mye mer staslige enn i Norge. Men her blir det kjempefint. Shoutout til alle jobbe folk som er ute å jobber hardt selv om det er mørkt og kaldt ute.

Bildet er tatt med mobil en mørk morgen og har ikke den beste kvalitet. Men jeg liker det allikevel. Jeg liker å gå av bussen og gå langs denne gaten til jobb. Og så liker jeg jobben og da :)

XOXO - Ida Karolina


0 kommentarer