• Ida Karolina

Superenkel forskning


Instgram stories har en funksjon for #meningsmåling. Det er en litt morsom funksjon. Perfekt for alt (mer) eller mindre viktig som man kan lure på.

Svaret hadde jeg nok gjettet på forhånd. 67% av de som svarte foretrekker å for det meste ta bilder med mobil. 33% stemte på kamera. Mobilen er jo ofte den mest tilgjengelige kamera vi

har.

Jeg elsker å ta bilder å er mildt sagt avhengig av å kunne ta fine bilder med mobil telefon. Samtidig elsker jeg å dra ut å ta bilder med kamera. Men det krever mer. Det er bare så mye mer lettvindt å bare bruke telefonen. En av mine fotoutfordringer til meg selv er å bruke kamera mer.

Har også begynt å utforske noen redigerings programmer på PC.. Som Gimp. Trenger noen youtube tutorials for å få til det kjenner jeg. Det verste er at gutten min på 9 finner ut av det! Så jeg kan jo bare spørre han.. Han bruker den riktig nok på en helt annen måte enn meg, men han har funnet ut av noen veldig kule effekter :)

Jeg hadde nok ikke stemt på enten mobil eller kamera. Jeg vil nok gå for begge deler jeg;)

Kommenter hva du ville stemt på!

XOXO - Ida Karolina :)

#superenkelforskning #mobilvskamera #dontquityourdaydream #neverstoplearning

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Prints

© All rights Ida Karolina 2016 - 2020. Proudly created with Wix.com