• Ida Karolina

Ting tar tid


Det er ikke gøy men sånn er det bare. 

I ukedagene er det fullt opp med jobb og bare få de vanlige til å gå rundt. Har jeg litt tid til overs om kveldene er det helt topp. Når helgen kommer har jeg som regel ting jeg har lyst å gjøre samtidig som jeg er trøtt og bare vil slappe av å ikke gjøre noe. 

Denne helgen hadde jeg så lyst til å prøve ut smartphone linsen som jeg nettopp kjøpt. Det var ikke så fint vær idag, skikkelig grått, men jeg hadde lyst til å gå ut allikevel. Så viste det seg at linsen med makro og vi vinkel var så hardt skrudd sammen så hverken jeg eller min kjære greide å få skrudd den opp! Så må nok en tur tilbake til butikken med den...

Jeg kom meg ut en liten tur i skogen tilslutt... 

Dette ble dagens bilde. Grå-værs bilde. Men sånn var dagen min idag. Og jeg var litt trist for at jeg ikke greide å prioritere så godt. Men det ble dette bilde.

Ting tar som regel litt lenger tid enn man tenkt. Men nå er det ennå litt igjen av søndagen og jeg og min kjære har et par episoder igjen av Homeland.

Beste måten å lade for mandag ;)

XOXO Ida Karolina


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Prints

© All rights Ida Karolina 2016 - 2020. Proudly created with Wix.com