• Ida Karolina

ingen inspirerende overskrift for idag, men allikevel et viktig tema


Ikke i form idag i det hele tatt. Jeg vil bare ut å ta bilder men jeg bare hoster har vondt i magen og er kjempe slakk.

Og, jeg kjenner hvor trøtt jeg blir av å jobbe sent. Det har ikke noe å si at det er samme antall timer. Og selv om denne uken er et unntak, så blir det en sterk påminner om hvorfor jeg sluttet å jobbe turnus.

Det må være helt topp for andre men ikke for meg. Har liksom måttet kjempe så mye for å få igjennom at det er en viktig sak. Har skrevet et innlegg om Hypothyreose tidligere. Å bli så sliten og å ta hensyn til det er en side av å leve med det.

Her om dagen var jeg hos legen igjen for å følge opp, og nå ser det forholdsvis fint ut. Han delte en fakta film om Hypothyreose med meg. Jeg sa at alt med hva de ulike tallene betyr, det er jeg ikke så god på, men jeg vet hvordan det oppleves fra mitt perspektiv. Dessverre viste den filmen seg å være "i et lite inspirerende format", og jeg var litt for trøtt. Skal prøve på nytt og se om jeg klarer å holde fokus lenger i morgen..

Den er her om noen vil se den:

For det er et veldig viktig og vanskelig tema. Stoffskiftet påvirker alt i kroppen vår, allikevel er det dessverre alt for mye helsepersonell som rett og slett ikke er oppdaterte nok, eller som kun tar hensyn til hva tallene fra blodprøven viser.

Jeg tror kanskje det jeg kan gjøre er å dele noe om hvordan det er for meg. For det er faktisk veldig mange som lever med denne typen sykdom.

XO

Ida Karolina

#hypotherose #lavtstoffskife

0 kommentarer