• Ida Karolina

Siste dagen i januar


Feirer siste dagen i Januar med jordbær og blåbær i vanilje eksamen til kvelds. 

De siste dagene har jeg bare vært helt utrolig trøtt. Magen krangler med meg og er kjempe vond av og til. Igår måtte jeg bare gå hjem fra jobb mitt på dagen fordi jeg hadde så vondt i magen. Det var etter lunsj,  og da hadde jeg spist brød.. Merker jo helt klart en sammenheng her, men så andre ganger kan det gå helt fint. 

Gleder meg over at det begynner smått og bli lysere ute om ettermiddagen. Det betyr fler muligheter til å være ute å ta bilder

 🤩📸 

Men ikveld er det mørkt og regn ute, dvs god nok grunn til å se på Netflix resten av kvelden. 

Klar for ny måned i morgen 😊 

XO

Ida Karolina 


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
© All rights Ida Karolina 2016 - 2020. Proudly created with Wix.com