• Ida Karolina

Frijay 😘


Idag Àr det extra skönt med helg!

Det har varit jÀttemycket att göra pÄ jobbet och idag har den hÀr tjejen till och med varit pÄ jobbintervju!

Fick en bra kÀnsla sÄ nu Àr det bara att hÄlla tummarna. FÄr veta till veckan hur det gÄr.

Jag hadde tagit bilen idag, annars tar jag alltid bussen. Men idag nĂ€r jag skulle ivĂ€g pĂ„ intervju pĂ„ förmiddagen behövde jag bil. Eftermiddagen pĂ„ jobb var sjukt hektiskt. Jag hann inte med första bussen hem. NĂ€r jag en halvtimma senare kommit Ă€nda hem kom jag pĂ„ att jag GLÖMDE BILEN i centrum. Jag tog bussen hem som pĂ„ auto pilot. Hur tankspridd kan man vara?! Jahapp, sĂ„ det var bara att ta bussen tillbaks dĂ„, för att köra hem igen.

Men nu Ă€r det Ă€ntligen fredag 💖 jag och pojkarna har just köpt SNES sĂ„ ikvĂ€ll Ă€r Nintendo kvĂ€ll 😊

Xo

Ida Karolina


0 kommentarer