• Ida Karolina

Foto søndag


Jeg og Alfred var i skogen og tok bilder idag. Det var et par minus og det kom litt fin snø. Vi måtte ut.

Alfred ville ha action camera på lua. Jeg hadde fisheye lense på mobilen og RAW settings på Canon Powershot. Man vet jo aldri helt hva man får når man går ut for å ta bilder. Resultatet får man som regel på pc`n. Og det er litt av eventyret å ville gå ut men ikke vite hva det egentlig blir til.

Idag presterte jeg gjøre en skikkelig nybegynner feil. Jeg hadde hadde for lite batteri. Kulda gjorde sikkert at batteriet på kamera døde fortere - før vi dro viste det ikke lite batteri. Så det ble ikke tatt så mange bilder med kamera men noen flere med mobil. Alfred sin action camera har vi ikke fått sjekket ut ennå.

Litt behind the sceenes må til ;)

Bare fire måneder til så er det sommer.

"Once upon a time.."

Note to self; pakk en bedre sekk til neste gang. Husk nok batterier, og fika.

XO

Ida Karolina


0 kommentarer