• Ida Karolina

Lördagsfika


Masterchef junior gjorde muffins idag.

Han hade varit med och veckohandlat och kom hem med en påse muffins bakmix.

Att läsa instruktionerna på baksidan fick bli dagens läs läxa. Lite mer motiverande när belöningen är god :) Han är ju jätteduktig <3 Och kul att dom lär sig göra eget fika :)

Annars har jag inte gjort nåt på hela dan. Bara softat. Jag har gått och känt på en influensa / förkylning nu jag vet inte hur länge. Försökte tänka tillbaka till när det började. Tror det måste ha varit i december. Det betyder att jag gått med den i alla fall 3 månader. Mer eller mindre. Börjar bli ganska så less. Igår var jag helt slut igen. Då måste jag bara ta det helt lugnt tills det känns bättre.

Btw så har jag tagit bort min sida jag hadde på face. Länken till min Facebook på toppen av denna sida är också borta. Jag ids inte ha kvar den. Är så less fejjan. Instagram gillar jag så mycket bättre. Följ mig gärna där :) Läste att Elon Musk tagit bort fb sidorna för Tessla och SpaceX. Inte bara jag då alltså LOL Av olika anledningar så klart, men ändå ;)

XO

Ida Karolina

#fikatothepeople

0 kommentarer