• Ida Karolina

April


Egentligen tycker jag våren kan vara ganska jobbig.

Det ska liksom hända så mycket som jag inte orkar. Nu har det just varit påsklov. Vi har varit hemma och tagit det lugn och laddat. Det tyckte jag var helt perfekt. Sociala medier svämmar över av lyckliga människor på skidor i fjällen. Jag orkar inte fara till fjällen, jag vill bara att snön ska töa bort så att vintern kan gå över.

Jag har sovit massor och egentligen försökt göra så lite som möjligt så länge som möjligt. Jag tycker våren är värre än hösten. På hösten har man mer att gå på. Då har det varit sommar och man har byggt upp et litet lager av d vitaminer och sol. På våren kommer vi liksom från vintern. Vi är bleka och trötta och frusna. På våren ska liksom så mycket ordnas med. Med så lite överskottsenergi känner jag att jag inte orkar mer än jag måste. Jag hade just börjat komma in i en vana på att gå en promenad varje dag. Och idag kommer det mer snö. Det är så det är med april vädret.

XO Ida Karolina


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
© All rights Ida Karolina 2016 - 2020. Proudly created with Wix.com