• Ida Karolina

En fin måndag i maj


Det är så fint ute nu. Den senaste veckan har det blivit grönt i träden. Det är den finaste tiden tycker jag. När man kan sitta ute och sola sig efter jobbet och grilla till middag. Det är vardagslyx.

Vi har blivit bättre med åren på att ta vara på just dom dagarna. För är det idag solen skiner på oss så ska vi njuta av det. Vi vet ingenting om hur många fina dagar vi får. Så vi tar vara på dom vi får.

Jag har inte städat. Jag har inte klippt gräset eller gjort det fint med blommor. Jag har inte ens gått en promenad. Jag har varit på jobbet, kommit hem, njutit av solen. Haft middag med familjen. Läst läxan med minsteman. Gått en sväng på affärn. Kört till sentret och köpt en grej. Nattat mina barn. Och nu är jag trött. Så jag orkar inte gå en promenad ens. Inte heller gå ut för att ta kort.

Det sista är det enda jag tycker är trist. För jag vill ju gå ut och ta kort. Men så har jag lärt. The hard way. Hur viktigt det är ta det lugn när man är trött.

Har haft en del ont i magen den senaste veckan. Och det tar mycket energi. Men så har jag gjort en grej som jag tycker hjälper lite. . Har bara grillat veggo. Och det är så najs! Det är så gott tror jag aldrig vill grilla nåt annat igen.

Men altså, typ en vecka sen sigmo. Och jag försöker verkligen ta bra val.

17 maj är snart. Jag får köra alternativt för alla pengarna tror jag.

XO

Ida Karolina


0 kommentarer