• Ida Karolina

17 maj och Pingsthelg


Villken helg det har varit hörni!

Här i Norge har det varit 17 maj. Det är ju en folkfest utan like och det har verkligen varit sommar. Jag tycker varje år att det hela blir lite overkill. Men det är ju alltid trevligt med en grillfest på kvällen med några vänner. Som tur är har jag en Svensk vän här också. Det hela avslutades med att vi såg fyrverkerierna över Kristiansand från ett av stans bästa utkiks platser.

Min superhero fyllde 7 år i helgen! Så en del tid gick så klart åt till att förbereda kalas. Tänk att det är sju år sedan vi fick han. En timma efter att vi kom in på sjukhuset föddes han. Det gick ganska fort alltså. Kanske jag delar den historien en annan gång.

Smile!

Dagens bathroom selfie. Här har jag Västerbottens dräkten dagen till ära :)

Packat med folk mitt i centrum.

Det var speciellt att se båda våra pojkar gå i 17 maj toget. Jag väljer här att inte dela några bilder av det. För det har varit så mycket skriverier om att inte dela bilder på andras barn i sociala medier om man inte har deras samtycke. Jag tycker folk ska respektera att vill andra inte va på bild up close så vill dom inte.

Äntligen har vi fått lite blommor utanför vårat hus. Tror den jobbigaste tiden med våren är förbi nu.

XO

Ida Karolina


0 kommentarer