• Ida Karolina

Dagens i-landsproblem


Ett dygn utan mobil är inte ju inte lätt. Man känner sig lite handikappad. Jag tappade bort laddaren till mobilen igår kväll. Jag panik letade i hela huset men den var helt borta. Jag hade just använt den kvällen innan men det gick verkligen inte att hitta. Inte var den på jobbet heller. Så jag var helt inställd på att köpa en ny laddare i eftermiddag.

Hur beroende är man inte av sin mobil! Ingen dör av ett dygn utan sociala medier. Men tänk så mycket annat som ligger på mobilen som man har blivit lite smått beroende av som är typ som ett verktyg. Som eks inloggnings verifieringar, kamera,.Ja jag vet det är ett i-landsproblem, men ändå!

Som tur var fick jag tillbaks laddaren. Någon hade lånat den lite, men jag är inte arg. För jag vet egentligen att jag klarar mig länge utan mobil.

Det är faktisk rätt skönt att logga av ibland. Fast det är så klart bättre när man får välja det själv.

Följ mig gärna på INSTAGRAM

XO

Ida Karolina