• Ida Karolina

Lördagsmyys 💖


IgĂ„r hadde jag och minstemann en kvalitetsdag. 💖 Det hĂ€r hadde vi planerat och lĂ€ngtat till i flera veckor. Storebror var pĂ„ lĂ€ger med scouterna och mannen var med och hjĂ€lpte till. Det Ă€r ju inte sĂ„ ofta man har en hel dag med den ena bara. Mormor hadde skickat pengar sĂ„ det första pĂ„ programmet var Toys'r'us. Efter det blev det fikapaus med en gĂ„ng för man blir ju helt utmattad av en halvtimma i en sĂ„n affĂ€r. Jag tĂ€nkte ju se om jag kunde hitta en klĂ€nning kanske. Men det var ju bara att glömma. Sen var vi pĂ„ bio ocksĂ„ och sĂ„g den utrolige historien om den kjempe store pĂŠra. Myyys 💖  Dagen avslutades med middag pĂ„ Burger King 👑 Gjorde nog inte nĂ„t "förnuftigt" pĂ„ hela dagen. MEN sĂ„ idag var det det hĂ€r som var förnuft. Det Ă€r sĂ„nna hĂ€r dagar som det Ă€r sĂ„ viktigt att ha ibland. Allt det andra som man "borde" kan man alltid göra en annan dag.  

XO

Ida Karolina 


0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla

Prints

© All rights Ida Karolina 2016 - 2020. Proudly created with Wix.com