• Ida Karolina

Idag har jag reklamerat


på min medicin!

Man förväntar ju att ens medicin fungerar. Men vet ni vad, så är det alltså inte alltid. Jag är med i en grupp på facebook för människor med sjukdom I sköldkjörteln. Många sliter med att få rätt behandling. I korta drag är saken den att i vintras fick Levaxin (medicinen) ny burk. Men det kan verka som att det inte är den enda ändring. Många upplevde efter detta att symptomen kom tillbaka eller att medicinen inte alls verkade fungera. Det skapades en lista med batcher och datum över burkar folk upplevde dom blev sjuka av. Jag hittade min batch i listan, jag också har känt av symptomen mycket mer.

Dagen jag var på sigmo tog jag också nya ämnesomsättnings prov. Efter en vecka fick jag ett meddelande fick jag ett meddelande från min läkare som skriver att ämnesomsättningen är för låg. Fast jag har ju tagit min medicin varje dag, ändå har värdena blivit sämre! Jag har vid det här laget bytt burk. Men jag fick allt bekräftat då. Jag är inte bara trött och behöver mycket nere tid. Medicinen har faktisk inte funkat!

Så idag har jag varit på apoteket och lämnat in en reklamation på ett läkemedel. Apotekaren verkade lite osäker, men jag ville ju inte ha något, bara säga ifrån om min upplevelse.

Sen när det var gjort blev det lite shopping också för att bättra på stämningen lite ;)

XO

Ida Karolina


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
© All rights Ida Karolina 2016 - 2020. Proudly created with Wix.com