• Ida Karolina

Hellikopterrånet


I år har jag faktiskt läst en roman bara för att läsa en spännande historia. Det är länge sen jag gjorde det. Efter åren på universitetet blev det bara för mycket böcker så till slut orkade jag ju inte läsa alls. Är det inte lite ironiskt att en pedagogik kurs nästan dödade min läs glädje. Det blev verkligen inge kul alls att läsa en bok när jag hade ledigt. Jag hade ingen ork eller koncentration till det. Egentligen gillar jag ju att läsa. Har ju till och med en kategori för Books. Men har bara inte orkat göra nåt med den. Tänkte jag kanske får ta bort den snart.

Men nu - efter en mycket lång paus - har glädjen över att fasta i en spännande bok verkat komma tillbaka. Men så är ju boken jag läst baserad på en sann historia. - Helikopterrånet av Jonas Bonnier. Netflix har köp rättigheterna så måste nog se filmversionen om det kommer också.

Det som är med den här boken är att man vet ju hur det går. Har man sett nyheterna dom senaste åren så vet man ju vad som händer. Men så är det spännande ändå!

Jag satt ute på våran balkong på Rhodos och läste den både tidigt och sent och blev inte färdig förrän vi kommit hem. Det var länge sen jag faktiskt tyckte det var kul att läsa :)

XO


0 kommentarer