• Ida Karolina

För bättre tider!


Äntligen fast jobb! Det betyder så huvva mycket att äntligen signera på en ny kontrakt!

Det har varit en långt process från att inte riktigt trivas till att ta beslutet om att hoppa ut i det och prova andra vägar till att jag nu äntligen har en fast kontrakt. Jobbet jag har nu trodde jag inte var möjligt för några år sen. Då gick jag och drömde och hoppades på ett jobb som kunde vara lite mer..kontor tid..ganska fritt..kul.."nåt annat"... och nu har jag det.! Jag skulle önska det var möjligt att härifrån spola tillbaka till mig själv några år tillbaka när jag inte trivdes alls och säga att det kommer att ordna sig.

Samtidigt så är det som att jag alltid trott på att det kommer att ordna sig, men att jag varit tvungen att övertala omgivningen om det. Har man ett ekonomiskt ansvar är det inte så lätt att bara säga upp en fast tjänst för att söka sig något annat en annanstans utan någon garanti på förhand. 

För några år sedan kändes min jobbvardag som dödens väntrum eller som ett sjunkande skepp där jag kunde välja på att hoppa i havet eller sjuka med det. Jag valde att hoppa, och det är jag glad för.'

Skål mina vänner. För bättre tider.

XO

Ida Karolina 


0 kommentarer