• Ida Karolina

Hjärnstark


Köper alltid böcker när jag är i Sverige. Sen har jag som ett litet lager jag tar fram och läser ur. Läste just den här boken:

När det kommer till träning är iallafall jag väldigt av eller på. Riktigt dålig på att hålla en bra rutin och måste kämpa en del med motivationen. Men alltså, vad finns det väl för bättre argumentation än att motionera för att hjärnan ska kunna fungera så bra som möjligt så att det till och med påverkar ens kreativitet och så klart hela våran hälsa faktiskt.

Det var rätt intressant att först läsa Charmen med tarmen, och så den här boken. Dom kompletterade ju verkligen varandra.

Visste du att 20 minuter promenad per dag förebygger demens? Det är faktisk bättre resultat än någon medicin i dagsläget klarar att ge. Det är sådana resultat läkemedelsbolagen inte vill ska komma fram i media, för vad ska dom då tjäna pengar på?

Världens bästa medicin som vi inte ens kan få för mycket av är faktiskt helt gratis!

XO

Ida Karolina


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Prints

© All rights Ida Karolina 2016 - 2020. Proudly created with Wix.com