• Ida Karolina

Ett digitalt avtryck


Delar lite bilder från i söndags då jag och min kära fick ha lite kvalitetstid med endast storebror. Jag har bara inte orkat dela innan för jag haft några dagar där jag bara är så trött. Och så vill jag dela när jag liksom känner för det.

Först gick vi på tur i Ravnedalen. Tog bild på General Oscar Wergeland och våran Oscar.

Efteråt blev det middag på Peppes. Dom har ju fått Vegan ouph ju!

Det är ju en jättefin park. Här har vi verkligen inte varit för mycket under dom åren vi bott i Kristiansand.

Cool konst va

Om inte jag delar att vi har varit hit är det ingen om 100 år som kan vet det. Nu när jag börjat släktforska lite är det ju så mycket man inte kan veta. Jag kan inte få vet hur det verkligen var för ingen som var där kan berätta det för mig.

Oscar och Oscar, Ravnedalen 18 November 2018.

Dagens digitala avtyck.

XOXO Ida Karolina


0 kommentarer