• Ida Karolina

PĂ„sklov i Legoland đŸ‡©đŸ‡°


I Är gick Ärets PÄsklov till Legoland. Det var 5 Är sedan sist, och som vi har lÀngat! Denna gÄng var vi tillsammans med ett annat vÀnnepar, perfekt för stora och smÄ. Vi Äkte med bÄten till Danmark pÄ fredag morgon och kom hem pÄ söndag kvÀll. Det kÀnns som vi varit borta mycket lÀngre och det Àr vÀll ett bra tecken pÄ att man anvÀnt tiden effektivt.

Första kvÀllen gick dom flesta och badade i Lalandia. Men minien min hade spytt (sÀkert bara pga Äksjuka eller oregelbundna mÄltider) sÄ vi stannade kvar i stugan.

Lördag var vi i legoland hela dagen! Dom stora pojkarna ville nog gÄ mer för sig sjÀlva Àn vi ville lÄta dom, men en jÀttekul dag blev det! Jag har ett collage pÄ vÀggen frÄn förra gÄngen vi var dit. DÄ stÄr minste man brevid en legoman och hÄller honom om axlarna. Jag ville ta en ny bild i Är för att se hur mycket han vÀxt. Men vi hittade inte den legomannen, sÄ lite besviken för det. Men lÀr mig att inte ha förvÀntningar, för det blir aldrig som man tÀnkt. Man mÄste bara försöka ta det som det kommer och göra det bÀsta ut av det. HÀr kommer nÄgra av Ärets bilder. Vi hade fantastiskt fint vÀder och fick en smakbit av sommar dÄ vi gÄtt i bara kortÀrmat och solglasögon. PÄ kvÀllen hann vi med en tur till Bilka för lite Harryhandel <3

Söndag spenderades i badelandet pÄ Lalandia innan vi Äkte i vÀg mot Hirtshals och bÄten hem igen.

Det hÀr Àr nÄt jag sÄg vid den första besinstationen vi stannade vid. Jag mÄste ju bara ta kort pÄ sÄnt. Visserligen en "renoverad" hÀlleristning men ÀndÄ ett avtryck frÄn en annan tid. Andra har lÀmtat sina mÀrken efter sig. Jag tÀnker Äter att den hÀr sidan Àr ett digitalt avtryck frÄn mig. Jag kunde ha lÄtit bli att dela nÄgot alls men dÄ Àr jag rÀdd att det för mig blir som att inte delta heller, om jag inte kan göra det till mitt eget pÄ nÄt vis.

BlÄ himmel och sool :D Jag fÄr sÄnna reminders frÄn Google photos. Det var pÄ dagen 5 Är sedan sist vi var hÀr. Den gÄngen var det jÀttespeciellt och kul dÄ det var första gÄngen. Men kommer ihÄg det var kallt och jag gick och frös. Denna gÄng en skön försommardag.

AltsÄ det Àr ju imponerande - oljeplattform i lego!

Vi flyttar in i den hÀr vÀrlden i stÀllet <3

XO

Ida Karolina

#travel

0 kommentarer