• Ida Karolina

Undercover


För ett tag sen läste jag den här boken. Jag gillar typ när det en lite annorlunda bok som inte bara är fiktion men har nåt med verkligheten att göra.

Den här sidan av verkligheten får man som regel inte höra något om. Det är klart att det är så mycket som händer som man inte vet något om. Den här boken låter typ som att någons jobb är som man ser i nån serie. På den ena sidan är det så coolt. Men det finns en baksida också. Eftersom den här boken utvecklar sig förstår man mer och mer hur allvarlig den här baksidan kan vara. Men också att det går att göra något för komma vidare.

Här om dagen var det en tjej som sa att om hon inte får sova så brukar hon läsa en bok för läsa är det tråkigaste hon vet. Jag blev typ överaskad att det är någon som har det perspektivet. Kanske jag är jätte nördig som alltid gillat att läsa. Och nu lite glad för att jag orkar att läsa en bok igen bara för kul. 

Böcker är ju till för att dela andra perspektiv. Hur kan det vara tråkgt?

 XOXO

Ida Karolina


0 kommentarer