• Ida Karolina

Inte en recension men en reflektion.


När jag var typ 12 hade jag en skrivbok där jag skrev en recensioner av filmer jag gillade som jag sett på tv. Detta var innnan Netflix sin tid. Jag har nog alltid gillat att skriva på nåt sätt. På skolan gillade jag att recensiera böcker och andra kunde säga om mig att jag var rikligen en sån där läsa och skriva tjej. Det visas nog inte i alla sammanhang, för jag har verkligen inget behov för att att alltid dela av detta. På den här bloggen visas nån sorts "highlighted stories". Men dessa är inte de enda stories.  Nyss såg jag filmen Wine Country på Netflix. Nu kommer detta inte bli som en recension som jag kunde ha hittat på att skriva då jag var typ 12. Men jag gjorde mig ändå några reflektioner då jag såg den här filmen.  Wine Country handlar om ett gäng med tjejer som samlas en helg i ett hus dom hyrt för att hyra att den ena tjejen fyller 50 bast! Fatta! Det har serr jag också tänkt fira. Fast inga dagar innan dess. Då är man halvägs till hundra och det står det all respekt i att fira. Jag blev faktiskt bjuden i en sån fest för ett par år sen, och kände mig riktigt överaskad över att jag var typ "värdig" att bli bjuden, det hade jag inte räknat med.   Det jag tänkte på när jag såg den här filmen var att jag har aldrig haft något sånt här gäng. Jo typ på mellanstadiet, men vi har ju inte hållit kontakten. Jag känner allltid folk från lite här och där, men inte så att alla känner alla och vi gör inte en massa grejer ihop.  Mina vänner bor på olika håll och är olika gamla. Men kanske då jag en dag i framtiden får äran att bli 50 ska slå till med ett halvägs till 100 fest så ska jag bjuda alla! Då ska jag bjuda alla mina vänner från här och där som inte känner varandra sen innan. Men kanske jag redan nu kan ta sikte på att jag vill ha vänner där. Hur introvert jag än är - så önskar jag att kunna kalla människor för mina goda vänner. Så sagt och gjort. Jag har en o o-officiell lista sparad för min framtid som faktiskt blev ganska lång. .  Jag hoppas att det kan bli av. 

XOXO Ida Karolina  


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
© All rights Ida Karolina 2016 - 2020. Proudly created with Wix.com