• Ida Karolina

It doesn't matter how old we are. It`s how bold we are.


Varför är det så i samhället att när en man blir äldre är det som att han "ädlas" som en god vin, men för en kvinna är det som att hon förfaller. Ingen av oss är ju 22 för alltid. Men det käns typ att som kvinna är det det man alltid ska vara. 

Jag kan tycka det är så jobbigt när folk frågar hur gammal man är. På en god dag kan jag känna att "age is just a number." Att man liksom kommit till ett annat "level"och själva numret verkligen är oviktigt.

 På en dålig dag känner jag typ "vad angår det dig?" Det är väl en privatsak som inte du har något med. Jag har haft en dålig dag gällande detta tema en god stund nu. 

Varför är åldern egentligen nåt som folk frågar om. Varför pratar man inte istället om något som betyder något. Varför frågar man inte heller typ "vad tänker du om  det som händer i Europa" Vad tänker du om djurskydd eller livsmedelsindustrin? Det finns så många andra mycket mer givande samtalsämnen man kan gå in på istället för "hur gammal är du då?

Vad angår det dig och vad har du gjort med ditt liv vill jag svara då.

Våga ha ett äkta samtal nån gång.

XO

Ida Karolina


0 kommentarer