• Ida Karolina

You vs the year


Det här delade jag på Facebook för 3 årsedan: "🏆Mål oppnådd: Sommerløpet 2016 10 km. Min kamp er meg mot meg og mitt mål var å delta. Gutta løp barneløpet 👊 fornøyde med medalje alle sammen 💖🙌🏃" Det har varit lite si och så med träningen de senaste åren. Mycket på grund av utmattning. Sedan Sommerløpet 2019 (15 juni) har jag känt att jag har orkat börja om och nästa mål är i Stavanger 30 augusti. Mitt mål är fortfarande att delta och att genomföra.

Sen så har vi ju "You vs the year" också som är en utmaning på en träningsapp / Facebook. Här ser ju statistiken inte så lovande ut. I verkligheten är det faktiskt bättre för jag har tränat mer, men så blev det inte loggfört på appen då den inte synkade. Men men.. Får ligga i om jag klarar den.

Yvsty handlar om kampen man tar när man är trött och väljer mellan soffan och träningen. Det är mig mot mig på flera sätt. Hypotyros kostar mycket och blir ofta påmind om att prioritera det som faktiskt ger något i retur.

XO

Ida Karolina


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Prints

© All rights Ida Karolina 2016 - 2020. Proudly created with Wix.com