• Ida Karolina

Det blir sällan riktigt som man tänkt


Det är höstlov och vi hade tänkt åka till en stuga och gå fina promader på fjället och njuta av höstfärgerna. Det är ett jättefint stället och det var jättelänge sedan vi var där. Perfekt tid för att ta en massa nya höstbilder. Jag har ju till och med köpt ny kamera. Dagen innan vi skulle åka hade storebror bärjat nämna att han hade ont i magen. Sen blev det bara värre och värre. Natten innan vi skulle fara fick han inte sova och kom och sa han hade ont i magen. Sen började han kräkas också. Då han sa det var nere på höger sida om magen det var ont var det bara att åka in med honom på akuten. Kände ju igen symptomen från ett par år sen när samma sak hände mig. Så blev det blindtarmsoperation istället för att åka till stugan. Allt har gått väldigt fint och nu blir det lugna dagar hemma istället.

Det blir aldrig som man tänkt. Det löns inte att planera allt, lär mig igen och igen att man måste bara försöka ha det bra där man är. Det var ju någon som hade börjat planera så mycket att det nästan kändes jobbigt. Kanske det här var lika bra. Några lediga dagar hemma är ju aldrig helt fel ändå..