• Ida Karolina

Next generation instagrammer

Min lilla vän som också har börjat ta med sig kameran när vi ska ut på tur <3


Min bild är tagen med min Nikon D300. Otroligt nöjd med att jag köpte den kameran. Bestämde mig i höstas för att jag hade sparat länge nog och såg den här var på rea. Jag har aldrig haft direkt koll över alla modeller som kommer hela tiden och hur de hänger ihop. Så hittade jag den här översikten på wikipedia och det här är verkligen för de speciellt intresserade och de som lär medans vägen blir till

https://sv.wikipedia.org/wiki/Nikon_D300


Min son använder faktiskt min första digitala kamera som jag köpte för jag vet inte hur många år sedan. Men den funkar och det är kul att han vill använda den. Han hittar faktisk på att ta med den i fickan själv när vi går ut på promenad i skogen. Jag har inte kollat, men misstänker att han har en del "intressanta" bilder på lager. Om instagram finns kvar om 10 år är han nog en god kandidat till att bli en av nästa generations instagrammare :)


XOXO