• Ida Karolina

Prints


Det blir många foton genom årens gång, men jag är inte lika duktig på att få upp dem på väggen. En sak jag gillar är att ibland bäställa hem prints på några av dem jag gillar bäst. För att det är ganska lärorikt att se hur en bild blir på fotopapper jämfört med i mindre skala på en skärm. Dessa är några motiv som snart får pryda väggen med trappen upp till andra våningen i vårat hus. Beställde en fotobok idag också faktiskt. Det blir liksom en samling av bilder från de senaste åren jag ville ta fram.

Ingen promenad i dag då det verkligen var skitväder ute. Innetid är väl något vi ska ha nog av i dessa corona tider. Tid guld värd till något som tyvärr inte kunde prioriteras förut.


En bok som varit till stor inspiration dessa dagar är denna bok av Sara Tasker. Det är en bok jag verkligen vill använda tid på. Har snart läst hela men vill läsa den igen och jobba med alla de tips hon ger. Började så klart följa på insta direkt och signa upp på nyhetsmail. Så sold.

Ett viktigt poäng hon tar fram är man måste hitta sin stil och göra de bilder man själv vill göra och inte jämföra sig med andra. Foto är verkligen en personlig process på flera plan. Instagram är kul, men det är egentligen en bi-grej. Så många är där för likes. Men det att dela något som ett resultat av en kreativ process där man är stolt av det man tagit fram för att man gjort det själv är något annat och så mycket mer givande. Min dröm är att kanske kunna ha en riktig utställning en dag, och inte bara på nätet.

Shit va fina ord. Men jag menar det.

Följ gärna min resa på instagram, om du vill @_idakarolina


Stay safe.

XOXO.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
© All rights Ida Karolina 2016 - 2020. Proudly created with Wix.com